Quantcast

Lava isnt moving

check if the water actually is in intro.

FOUND ERROR
Change to Lib.Map

K
thanks

changed it but i rejoined and it still doesnt rise

You added a space after Vector3.new. Remove the space and it should be working

ok then

still wont rise

no its right

i used that and it works so :man_shrugging:

:thonk:

now at the end it turns to acid and then it rises… whaa???

show the entire string/script you have,

its either this

wait(5)

Lib.Script.moveWater(Lib.Map.Intro._Water1, Vector3.new(0, 363.494, 30), 10, true)

or

wait(5)

Lib.Script.moveWater(Lib.Map._Water1, Vector3.new(0, 363.494, 30), 10, true)

or the coordinates for the moving (0, 2304, 032 blah) is incorrect.

local mapScript = require(game.ServerScriptService.MapScript)

local btnPress = game.ServerStorage.Bindables.BtnPress

local btnFuncs = {}

btnPress.Event:connect(function(plr, btnNo)

if btnFuncs[btnNo] then

btnFuncs[btnNo](btnNo, plr)

end

end)

–[[btnFuncs[1] = function()

mapScript.setWaterState(script.Parent._Water1, “water”)

end]]

–Don’t modify anything above unless you plan to use button functions.

wait(5)

Lib.Script.moveWater(Lib.Map.Intro._Water1, Vector3.new(0, 363.494, 10), 10, true)

thats the whole script

you’re using EventScript instead of EventString for the script.

oh ok,i,ll try to fix it

local mapScript = require(game.ServerScriptService.MapScript)
local btnPress = game.ServerStorage.Bindables.BtnPress

local btnFuncs = {}

btnPress.Event:connect(function(plr, btnNo)
if btnFuncs[btnNo] then
btnFuncs[btnNo](btnNo, plr)
end
end)

–[[btnFuncs[1] = function()
mapScript.setWaterState(script.Parent._Water1, “water”)
end]]

–Don’t modify anything above unless you plan to use button functions.

wait(5)
mapScript.moveWater(script.Parent.Intro._Water1, Vector3.new(0, 363.494, 10), 10, true)

Fixed even though i’m late

already solved 2 months ago i scripted it badly

Ah ok, just trying to clear you off with something.

Remove that space here

1 Like